Stole my heart kapitel 16-knäppis

-That is what I'm talking about, sa Zayn och log nöjt.
Jag skrattade och reste mig upp, jag kände hur Zayn tog tag i min arm. Han stirrade in i mina ögon och jag stirrade in i hans underbara, bruna ögon. Han öppnade munnen sakta.
-Eh Johanna, do you want to be my girlfriend?
__________________________________________________________________________________________
a
Jag fortsatte att kolla in i hans ögon. 
-Yes idiot! utbrast jag innan jag hann tänka. Men såklart var der rätt, att vara nära Zayn var underbart. Han fick mig må som allra bäst. 
Jag började kyssa han mjukt, han avbröt
-I know we said we were going to wait but
-Shut up and kiss me knäppis, sa jag och han följde min order, väldigt bra faktiskt... Efter ett tag bestämde vi oss för att gå ner. 
-What does it mean? Sa Zayn plötsligt
-What?
-That word you said before. Jag skrattade. 
-Haha Knäppis? It means "Weirdo", but i said it in Swedish, sa jag och log. 
-Well that wasn't very nice, sa han medans han skrattade. Jag hörde hur han övade på ordet, hans svenska uttal var inte perfekt precis. Jag skrattade för mig själv och gick fram till köksbordet där jag såg en lapp ligga. 
"I'm out with a old friend, I'll be home late tonight! Don't go too far with Zayn, or just remember the protection ;) // Chris" Jag skrattade och kände hur jag blev röd i ansiktet. 
-What? Sa Zayn som gjorde en konstig min. 
-Just a funny note from Chris, he's out with a friend. He'll be back late tonight! Sa jag medans jag gick mot vattenkranen för att dricka. 
-Oh, sounds nice, I mean, we have the house.. sa Zayn ärligt. Jag skrattade och slog han löst på armen.
-So what should we do today? frågade Zayn
-SHOPPING PLEASE?! skrek jag medans jag hoppade på honom.
-Okay baby, but only if you buy some hot underwear... Jag skrattade och blinkade med ena ögat. 
-We'll see! Sa jag och sprang upp för att hämta min plånbok. Jag behövde nya jeans, såklart blir det lite saker jag inte behöver också. Lite nytt smink, och underkläder då. In på Victoria's seceret skulle vi. Det var ändå en av mina favorit affärer så jag var glad för det. Det jag älskade med London var just shoppingen, och ja, Zayn då. Jag önskade dock att jag hade vänner här.. vilket påminde om mina svenska kompisar. Jag loggade snabbt in på twitter och skrev snabbt en tweet.
"Shopping in London! Nice. But I miss my Swedish friends.." Jag såg snabbt att min bästa kompis Hanna skickat ett sms.
"Hej! Jag saknar dig så mycket, hur har du det? Vi har inte pratat någonting..<3 puss"
Jag satte mig på sängen och bestämde mig för att ringa henne, det var lättare än att smsa. Jag tryckte i "Hannisen" som hon hette på min mobil. Jag tryckte på ring och väntade i luren.
-Ja hej det är Hanna!
-Hej gumman det är jag, Johanna! Jag hörde ett litet skrik.
-Hej gumman, vad kul att höra från dig, va fan, saknar dig som in i helvete ju.. Hur har du det i världens bästa land?
-Haha, jag saknar dig också! Faktiskt så har det hänt rätt mycket.. Sa jag och andades djupt.
-Hur är det igentligen? Sa hon frågande. Jag berättade allt från början till slut, allt med olyckan och John. Allt om X factor och Zayn. Jag hörde hur hon grät i telefonen när jag berättade om olyckan och John. Jag hörde också hur hon skrek när jag berättade om mig och Zayn.
-Jag hoppas du mår okej. Fan va hemskt med John och olyckan. Men fan, du har en pojkvänn. Jag måste få träffa honom någon dag. Skicka en bild senare!!
-Såklart du ska! Absolut, vi ska faktiskt ut och shoppa nu, han vill att jag ska köpa heta underkläder..killar du vet.. Hon skrek igen, Hanna var sån
-Är han bra i sängen då?! Hanna var en tjej som alla killar gillade, så hon var väldigt intresserad i sånt.
-Vi blev tillsammans idag Hanna..gud! Sa jag och skrattade.
-Ikväll kommer det hända. Du kommer få ligga! Men ha så kul, ring mig sen!
-Hanna, jag är inte ute efter ligg.. till skillnad från dig. Men måste dra. Puss! Sa jag och la på. Hanna var otroligt konstig ibland. Men jag älskade henne. Jag tog tag i plånboken och gick ner till Zayn. Min gång var bra nu, så jag bestämde mig för att skita i rullstolen. Det var dags nu. Han tog min hand. 
-Sorry it took so long, I talked to my friend! She wanted me to take a pic of us! 
-Oh thats great. Let's take one now babe. Sa han, Jag nickade och tog upp min mobil. Vi tog en fin bild, en ful och en när vi kysstes. Jag skickade alla tre och log. Precis när vi skulle gå ringde det på dörren. Vem kunde det vara?
____________________________________________________________________________________________
Hej! Tack så hemst för alla fina kommentarer på instagram, och tack för de få som finns här på bloggen! Ska försöka att uppdatera mycket nu! vem tror ni det är som ringer på dörren? kommentera!!

Stole my heart Kapitel 15- You little bitch

Tidigare:
-Babe, I think you have to work on that..
-Yeah I do too..
Vi skrattade ett långt tag tills jag hörde Zayn snarka brevid mig. Jag log och släckte bordslampan som stod brevid mig. Jag pussade Zayn på kinden och innan jag kände det hade jag somnat.
_____________________________________________________________________________________________
 Jag vaknade upp av att jag kände någon kyssa mig längs med halsen. Jag skrattade och lyckades hoppa ovanpå Zayn, jag kysste honom mjukt. Jag var fortfarande förvånade av att min skada hade läkt så fort. Magen gjorde knappt ont nu och jag kunde gå korta sträckor. Vilket jag var väldigt nöjd med!
-I think I can live with this! Sa Zayn och jag skrattade.
-Yeah, maybe... sa jag och fortsatte kyssa honom. Allt gick långsamt över till hångel. Med Zayn är jag lycklig. Det kommer jag aldrig kunna förneka. All var perfekt när jag var med honom.
-Hold on babe, i just have to go away and do something.
-Sure! Sa jag, han reste sig ur sängen. Han kollade på mig, stående i bara sina kalsonger. Jag stirrade på kroppen och bet mig i läppen.
-Oh, you like this? Jag skrattade och reste på mig. Jag hade på mig Zayns tröja och trosor.
-Yeah and I know that you like this, sa jag och gick fram till Zayn. Jag slog han på rumpan och sprang in i duschen.
Jag skyndade mig att dra av mig klädena och hoppa in i duschen. När jag precis var klar kom jag ihåg att jag glömt att raka benen. Jag skyndade mig så jag misssade några få delar. Jag klev ur duschen och tog en handduk runt omkring mig. Handduken var kort, den slutade vid mitten av låren. Jag klev ut och såg Zayn stå klädd med en bricka full utan frukost på. Han tappade hakan när jag kom ut.
-Oh Zayn, you are the best! Han gav mig en röd ros, jag luktade på den försiktigt och log. Jag la den på sängen.
-I'm just going to get dressed, wait a sec.
-You can dress right here sa han och petade framför honom.
-You dream, sa jag och sprang och hämtade rena kläder. Jag tog ett par jeansshorts och ett vitt kort linne med fransar på. Jag satte på lite maskara och borstade håret. Jag sprang ut till Zayn igen.
-Yay breakfast!
-Breakfast when I get a kiss.. sa han med en bebis röst. Jag kysste honom länge och tog tag runt hans hals.
-Now breakfast!
 
Jag stod och borstade tänderna och gav en ny tandborste till Zayn eftersom han glömt sin. Jag kollade mig i spegeln och sjöng samtidigt som munnen var full utav lödder. Jag kände hur någonting sträft och kladdigt nuddade min näsa. Jag stoppade ut löddret ut munnen och kollade på Zayn. Han hade gnuggat sin tandborste i mitt ansike.
-You little bitch.. bring it on idiot, Sa jag med en knasig röst. Zayn gapskrattade medans han filmade mig. Han vände sig om och stoppade ner mobilen i fickan.
-Well That was fun! Sa Zayn men jag skakade på huvudet. Jag hoppade upp på hans rygg och höll för hans mun. Jag tog min tandborste och gnuggade han i hela ansiktet. Jag sträckte ut min tunga som var full utav lödder och slickade han på pannan.
-Oh well thats nice, sa han och skrattade. Han kastade ner mig på golvet och började kitla mig som alltid. Jag skrattade och torkade bort löddret från mitt ansikte.
-Zayn stop, no Zayn stop it.
-Only if you say that you are sorry.
-Okay I'm sorry but you started it... sa jag och skrattade.
-no not good enough.. Jag skrattade och slängde mig på hans mun och startade ett hångel som höll på i minuter. Till slut slutade vi.
-That is what I'm talking about, sa Zayn och log nöjt.
Jag skrattade och reste mig upp, jag kände hur Zayn tog tag i min arm. Han stirrade in i mina ögon och jag stirrade in i hans underbara, bruna ögon. Han öppnade munnen sakta.
-Eh Johanna, do you want to be my girlfriend?
_________________________________________________________________________________________
 Förlåt så mycket för uppdateringen. Allt har verkligen varit kaos. Hoppas ni gillar kapitlet. Kommentera!!

Stole my heart kapitel 14- I don't mind

-You don't have to stop. I know that you are a couple. Dinner is ready, sa han och gick ut igen. När Chris gått ut bröt vi ut i skratt.
-That was fun, but are we..? Frågade jag och Zayn gick närmare igen, Jag fick rysningar som alltid, som varje gång han rörde mig.
-We'll see what happens. Viskade han och pussade mig på kinden. Detta var precis rätt. Det var för tidigt att vara hans flickvän, om han ens ville det. Men när jag var nära Zayn, kändes det rätt.
___________________________________________________________________________________________
-
Thank you for the dinner, very tasty! sa Zayn vänligt och jag instämde. 
-So Chris Zayn will stay over the night, is that okay? Han nickade
-Have fun, skrek Chris medans Zayn bar upp mig på rummet. 
-I guess we have to share the bed.. sa jag och han log. 
-I don't mind.. 
Zayn kastade mig i min stora säng och la sig på mig. Jag kände hur han tog ett grepp runt min mage och började kittla mig. 
-Zayn no please no zayn! Skrek jag medans jag skrattade som en galning. Jag försökte slita hans händer bort från mig men han slutade inte. Han tog tag runt knäna vilket var min svaga punkt, där var det värst. Han tryckte till och jag gjorde en spark. Jag isåg att jag hade sparkat Zayn i skrevet. Jag bröt ut i skratta medans jag höll för munnen med mina händer. 
-Omg Zayn are you okay? Sa jag och försökte att inte skratta. 
-Ahhhhhh, you little bitch. Jag skrattade och han hoppade på mig igen. Nu kysste han min hals och kramade mig mjukt. Jag kysste han mjukt på hans läppar igen.
Efter ett tag i sängen bestämde vi oss för att titta på en film. Vi satte på Karate Kid och Zayn ställde sig upp hastigt när vi var vid den sista senen, när det var dags för tranan. Zayn ställde sig på ett ben och tog upp händerna sådär löjligt som de gör i filmen. Jag tog upp Zayns mobil och tog ett kort. Jag hörde plötsligt ett duns och såg Zayn ligga på golvet. Jag låg still i sängen och skrattade ihäl mig. 
-Babe, I think you have to work on that..
-Yeah I do too...
Vi skrattade ett långt tag tills jag hörde Zayn snarka brevid mig. Jag log och släckte bordslampan som stod brevid mig. Jag pussade Zayn på kinden och innan jag kände av det så hade jag somnat. 
____________________________________________________________________________________________
Är väldigt imponerad av att folk fortfarande tittar in på bloggen. Förlåt igen. Ett v'äldigt kort kapitel men vad tycker ni?

Här hittar du noveller om de 5 underbara killarna i bandet One Direction

RSS 2.0